lauantai 4. huhtikuuta 2009

Kotimaa-lehti on unohtanut Kristityn vastuun kertoa totuus ja vain se eikä lähteä mukaan panettelukampanjoihin


Kotimaa-lehti on unohtanut Kristityn vastuun kertoa totuus ja vain se eikä lähteä mukaan panettelukampanjoihin
 

Seppo Lehto Tampere http://kavkaz.fi Isänmaa eheäksi terveisin Ohessa harhaanjohtava Kotimaa-lehden uutisointi joka monella tapaa suoraan kuin itse "Saatanasta" --------- http://www.kotimaa.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=8277&Itemid=38 -------------
Halla-aholle syyte uskonrauhan rikkomisesta Tulosta Sähköposti
Olli Seppälä
27.03.2009

Helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho (sit) saa syytteen kiihotuksesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomisesta. Halla-aho on blogissaan kirjoittanut muun muassa, että islam on "pedofilian pyhittävä uskonto".

Perussuomalaisten listoilta valtuustoon valittu ja mielipiteillään valtakunnallista huomiota saanut Jussi Halla-aho oli apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen mukaan "laatinut ja internetissä toimittanut yleisön saataville kirjoituksen, jossa islam ja sen pyhät instituutiot yhdistettiin pedofiliaan ja jossa esitettiin, että ohikulkijoiden ryöstely ja verovaroilla loisiminen on erään kansanryhmän kansallinen tai geneettinen erityispiirre".

Rikoslain 17. pykälässä mainittu uskonrauhan rikkominen on johtanut vain harvoin tuomioihin. Kotimaa kertoi alkuvuodesta että Tampereen käräjäoikeudessa on annettu tuomiot uskonrauhan rikkomisesta vuosina 2005 ja 2008. Molemmilla kerroilla tuomion syy oli internetissä loukkaamistarkoituksessa tehty julkinen herjaus. Ensimmäisessä tapauksessa pilkan kohteena oli kristinuskon käsitys Jumalasta, Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä, jälkimmäisessä herjattiin islamin profeetta Muhammedia.
Kommentit

On täysin luonnollista, että kristillisessä joskin maallistuneessa yhteiskunnassa on rangaistuksen uhalla kiellettyä tuoda esille niitä ei-kristillisten uskontojen ominaisuuksia, jotka eivät sovi kristinuskon ihanteisiin. Tämä nimittäin paitsi kannustaa yleiseen suvaitsevuuteen, myös hälventää näkyvistä sellaisen kiusallisen tosiasian, että uskonnoilla aivan oikeasti on muitakin eroja kuin rituaalien ulkonaiset piirteet.

Kommentin lähetti zinon, 04/02/2009 klo 00:53

Kristikunnan kirkkojen johdossa viime vuosina paljastuneet pedofiilitapaukset osoittavat paternalistis-monoteististen uskonnollisten järjestelmien tukeutumisen vanhempi(kirkon johto) - lapsi(kirkon jäsenkunta)-asetelmaa ylläpitävään kulttuuriin. Perukysymys on kuinka henkiselle täysi-ikäistymiselle annetaan tilaa vahvan vallan instituutioissa.

Kommentin lähetti ilmatila, 03/31/2009 klo 12:46

Uutisointinne on harhaanjohtavaa, samoin kuin syyttäjän syytteen perusteet ovat valheellisia.

Halla-aho kirjoitti bloginsa nimenomaan näyttääkseen, että Suomessa on eri lait eri ihmisille. Hän kokeili miten syyttäjälaitos suhtautuu, kun hän kirjoittaa samalla tyylillä muslimeista, kuin esimerkiksi Kaleva-lehden pääkirjoituksessa puhuttiin suomalaisista. Yleistäen, vailla loukkaamistarkoitusta, kuten Halla-ahokin tässä blogissaan sanoi.

Nyt sitten tiedämme miten kävi. Suomessa on eri lait eri ihmisryhmille.

Kannattaa lukea tämä blogi ajatuksella, jotta tajuaa mitä Halla-aho tarkoitti.

http://www.halla-aho.com/scripta/muutama_taky_illmanin_mikalle.html

Kommentin lähetti R. Heikkinen, 03/28/2009 klo 12:32
------------- Paluu: http://kristityn-vastuu.blogspot.com/ -------------------------------------------

Ei kommentteja: